sâmbătă, 26 septembrie 2009

Castiga 120 de parfumuri Avon si 50 iPod-uri personalizate

Participantul trebuie sa se inregistrez pe site-ul campaniei, completand formularul disponibil pe site.

Dupa selectarea unui cartier (In Bloom, Spotlight sau Unscripted), participantul poate lua parte la activitatile din sectiunea respectiva, cumuland puncte.
Participantul poate cumula puncte astfel:
* prin crearea unui cont pe site
* participand la provocarea saptamanii din cartierul ales
* pentru fiecare prieten invitat (nume si email) care isi face cont in site
* pentru paticiparea la quiz. Participarea la quiz se face o singura data in perioada campaniei, la fiecare din cele 3 quizuri
* pentru validarea unei poze inscrise in concursul “Joaca in reclama Avon”. Participantul primeste punctele o singura data pentru fiecare din cele 3 aplicatii (In Bloom, Unscripted si Spotlight)
* pentru fiecare sesiune de votare dusa pana la final in cele 3 aplicatii Augmented reality - In Bloom, Unscripted si Spotlight
* daca participantul este reprezentant Avon, primeste puncte bonus daca isi insereaza numarul de reprezentant in formularul de inregistrare.

Odata ce a ales unul din cartiere, Participantul poate participa la provocarea activa in acea saptamana, in cartierul respectiv.
Participantul poate accepta in total la 8 provocari, in decursul a 8 saptamani.

Participantii pot alege in fiecare saptamana doar o provocare din cele 3 existente pe site. La finalul saptamanii, participantul poate alege sa ramana in cartierul in care a participat ulterior sau sa aleaga un alt cartier.

In fiecare saptamana se stabileste un clasament pentru fiecare cartier . Primii top 5 participanti din topul saptamanal al fiecarui cartier primesc premii speciale compuse din produse Avon.

In fiecare saptamana se face un clasament al cartierelor, in functie de numarul de participanti. In functie de cartierul care iese pe primul loc (i.e. a avut cei mai multi participanti) se va acorda automat participantilor din cadrul cartierului respectiv un bonus in puncte.

La finalul campaniei, primii 50 de participanti, cu cel mai mare punctaj pe toata Campania, vor primi automat cate un iPod.

Participantii vor comunica Organizatorului prin completarea formularului postat pe site, urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, varsta, localitate, numarul de telefonul, adresa de e-mail.

Prin completarea formularului participantii isi dau acordul pentru prelucrarea si utilizarea datelor lor personale asa cum este aceasta activitate descrisa la Art. 9, alin.(4).

Persoanele inregistrate pot castiga un singur premiu saptamanal si un singur premiu la finalul Campaniei.

Lista castigatorilor va fi publicata pe site in dimineata zilei de 16 noiembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail-ul , de catre Organizator. De asemenea, castigatorii vor primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.

Sesiunea de incarcare a fotografiilor si de votare se va inchide la data de 12 noiembrie 2009, la orele 23.59,59.

Campania incepe la ora 12:00, pe data de 10 septembrie 2009 si se incheie la ora 23:59, pe data de 12 noiembrie 2009.


Participa acum!!!


Premiile campaniei “Orasul Avon” constau in:

* 40 (patru zeci) parfumuri “In Bloom by Resse Witherspoon” 50 ml, se vor acorda (cate un parfum) primilor 5 participanti ai fiecarei saptamani, timp de 8 saptamani, din cadrul cartierului In Bloom;

* 40 (patru zeci) parfumuri “Spotlight” 50 ml, se vor acorda (cate un parfum) primilor 5 participanti ai fiecarei saptamani, timp de 8 saptamani, din cadrul cartierului Spotlight;

* 40 (patru zeci) parfumuri “Unscripted “75 ml, se vor acorda (cate un parfum) primilor 5 participanti ai fiecarei saptamani, timp de 8 saptamani, din cadrul cartierului Unscripted;

* 50 (cinci zeci) iPod-uri, se vor acorda primilor 50 de participanti care la finalul campaniei obtin cel mai mare punctaj;


Participa acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu