luni, 14 septembrie 2009

Castiga Pachetul Fan Europa FM + DVD Bluewhite64 - pure 64-bit GNU/Linux

Până pe 28 septembrie 2009 poţi câştiga o geantă Europa FM cu multe suprize pentru un fan adevărat Europa FM, împreună cu un dublu DVD Bluewhite64 - pure 64-bit GNU/Linux.

printeaza pagina
recomanda pagina
trimite prin Yahoo!Msg


Pe lângă geanta cu multe suprize pentru fanii Europa FM, acest premiu mai include şi o versiune de Linux cu Europa FM "la pachet".

Versiunea "LiveDVD" a distributiei Bluewhite64 Linux este un DVD ce contine un sistem de operare bootabil. LiveDVD-ul este unic si are posibilitatea de a rula Bluewhite64 Linux de pe DVD fara a mai necesita un mediu de stocare (Hard Disk) in calculator. Termenul de "live" deriva din faptul ca un DVD contine o distributie Linux complet operationala in doar cateva minute fara a necesita instalarea acestuia.

Bluewhite64 Linux LiveDVD a ajuns la versiunea 12.2 si include aproape toate programele din versiunea "Bluewhite64 Linux Install DVD" precum si programe create de comunitatea Bluewhite64 Linux.

Pachetul contine programe destinate utilizarii pe statii de lucru si servere, cu unul sau mai multe procesoare, AMD64 Sempron, Opteron, Turion, Athlon, Phenom, Phenom II, Intel cu instructiuni Extended Memory 64 Technology (EM64T).

Nucleul (kernel) Bluewhite64 Linux 12.2 LiveDVD este special optimizat pentru viteza si performanta ce include facilitati avansate, drivere actualizate pentru diferite dispozitive precum placi wireles, chipset-uri, controlere IDE, SATA, SCSI, webcam-uri, tunere tv.

Participa si tu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu