luni, 14 septembrie 2009

Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion!

Concursul se desfasoara in perioada 14 septembrie – 14 octombrie.

Ama Fashion te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher in valoare de 542 lei de la Ama Fashion!”. Acest voucher se poate folosi la achizitionarea de produse din colectia noua.

Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas… participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Ama Fashion , sa-ti alegi tinuta preferata din noua colectie si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?” Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la produsul ales de tine.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Detalii despre intrarea in posesia premiului
Castigatorul ales va primi un cod de voucher care se poate folosi la comandarea produselor de pe site-ul Ama Fashion. Daca valoarea produselor alese de castigator este sub valoarea voucherului, nu se vor da bani inapoi. Daca valoarea comenzii depaseste valoarea voucherului se va achita diferenta de catre cumparator.

Atentie! Voucherul se poate folosi doar o singura data pe adresa de e-mail pe care clientul isi face contul pe Ama Fashion.

Castigatorul va fi anuntat, in data de 15 octombrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu