luni, 28 septembrie 2009

Castiga invitatii la concertul de lansare a noului album Highlight Kenosis!

Highlight Kenosis lanseaza albumul “Glowing” pe 7 octombrie, in Silver Church, la ora 20.30. Pentru ca trupa va asteapta in numar cat mai mare, aveti ocazia acum sa castigati 5 invitatii duble la concert, care vi se vor inmana in seara evenimentului.

Concursul incepe astazi, 28 septembrie si dureaza pana pe 4 octombrie inclusiv, iar pe 5 octombrie 2009 vor fi anuntati cei cinci castigatori.

Pentru a participa la concurs trebuie sa ai cel putin 16 ani si sa raspunzi corect la urmatoarea intrebare: Ce companie s-a ocupat de productia albumului “Glowing” semnat Highlight Kenosis?


Trimite raspunsul corect pe adresa contact@4arte.ro, alaturi de numele complet, asa cum apare in buletin si numarul de telefon.

Nu uita sa citesti regulamentul de mai jos!

REGULAMENT CONCURS:
- Perioada de desfasurare a concursului este 28 septembrie-4 octombrie 2009.
- La concurs nu pot participa membrii echipei 4arte si nici rudele de gradul 1 ale acestora
- Concursul se adreseaza persoanelor cu domiciliul stabil in Romania, care au cel putin 16 ani impliniti.
- Cele 5 invitatii duble vor fi acordate pentru 5 castigatori, extrasi prin tragere la sorti efectuata automat, cu ajutorul calculatorului
- Participantii trebuie sa trimita raspunsul corect, numele complet si numarul de telefon la adresa de mail contact@4arte.ro
- Cele 5 invitatii se vor inmana castigatorilor pe data de 7 octombrie, inainte de concertul Highlight Kenosis, la intrarea in clubul Silver Church, pe baza buletinului (carte de identitate)
- Raspunsul corect si numele castigatorilor vor fi afisate pe aceasta pagina de concurs in data de 5 octombrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati prin mail la aceeasi data, cand li se va solicita si confirmarea ca au cel putin 16 ani si ca vor merge la concert in seara de 7 octombrie.

Pentru mai multe detalii click aici.
Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu