luni, 14 septembrie 2009

Concurs o excursie pentru 2 persoane in Florida, la Universal Theme Park si multe alte premii

Ai şansa să câştigi o excursie pentru două persoane în Florida, la Universal Theme Park.
Din 7 septembrie urmăreşte concursul de pe Universal Channel şi află indiciul. Trimite indiciul prin SMS la 1847 (tarif normal, număr disponibil in reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone). În fiecare săptămână va fi un alt indiciu timp de 6 săptămâni. Trimite-le pe toate 6 şi ai şansa să câştigi marele premiu.

În plus, în fiecare săptămână, poţi câştiga una din cele 5 camere foto Canon Power. Uită-te la Universal Channel si trimite-ne indiciul!

In fiecare zi a unei saptamani, de luni pana duminica, postul Universal Channel va difuza in intervalul orar 18:00:00 – 23:59:59 cate un indiciu saptamanal, constituit dintr-un cuvant, pe tot parcursul derularii campaniei.
Pentru a participa la campaniea promotionala “Razi si pleci in Florida cu Universal Channel”, participantii trebuie sa urmareasca indiciile si sa trimita SMS la numarul 1847 cu indiciul corespunzator saptamanii in care se inscriu.

Participa

Premiile acordate in cadrul Campaniei promotionale sunt in numar de 31 de premii, dintre care:
1. 30 de premii saptamanale, cate 5 premii acordate in fiecare saptamana de promotie, constand in: Camere foto digitale model Canon Power Shot A480, fiecare in valoare de 468,99 lei cu TVA inclus
2. Marele premiu: o excursie in Florida – USA, pentru 2 persoane, care poate fi consumata in perioada 18 ianuarie – 28 februarie 2010, in valoare de 42.000 lei cu TVA inclus.

Multa bafta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu