luni, 28 septembrie 2009

Câştigă o imprimantă HP Photosmart Wireless

Cunoaşteţi termenul american Cable Spaghetti? Se referă la cablurile alea multe care vă ies din calculator, modem, router, imprimantă, televizor, dvd,wii sau ce mai aveţi voi pe acasă (pentru cititorii noştri care lucrează în domeniul IT: se referă la chestia aia mare de pe jos care vă ţine loc de mochetă). Cei mai norocoşi dintre noi s-au împiedicat cel puţin o dată de ele prin casă şi s-au ales cu nişte vânătăi. Cel mai puţin norocos tip pe care l-am cunoscut e şi acum închis la Gherla, după ce, prin ’97, a sugrumat-o pe nevastă-sa cu un cablu de calculator (probabil că un judecător căruia îi face nevastă-sa scandal în fiecare seară că se joacă pe calculator în loc să-i facă şi ei un picuţ de masaj nu i-ar fi dat 25 de ani).

Dar, să trecem la lucruri mai plăcute - norocoşi cum vă ştim, sigur aţi scăpat doar cu capul spart după ce v-aţi împiedicat de vreun cablu şi v-aţi lovit de colţul mesei. Concursul nostru de săptămâna asta, organizat în parteneriat cu HP România, are drept premiu o imprimantă multifuncţională wireless (deşi, la cum vă ştim de îndemânatici, voi aţi fi în stare să vă împiedicaţi şi de undele radio).


Tot ce trebuie să faceţi este să postaţi un comentariu în care să ne povestiţi o întâmplare haioasă legată de cablurile de pe jos (ca să nu ziceţi că suntem răi, haideţi să vă ajutăm puţin: cu cât v-aţi lovit mai tare, cu atât o să ni se pară mai amuzant). În cazul în care vă apucaţi de scris şi simţiţi că nu vă mai puteţi opri (exact, ca Tolstoi), ne puteţi trimite textul pe adresa de e-mail dailycotcodac CDM gmail punct com. Dacă e bun, îl vom publica şi va intra automat în concurs, alături de comentarii.
Vă urăm succes, spor la scris, sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Participa acum!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu