joi, 17 septembrie 2009

Castiga 2 mp4 playere, 3 seturi cosmetice bio, 3 seturi machiaj si 7 ecobag-uri

Perioada de desfasurare: 15 septembrie – 15 decembrie 2009

Premii
“Buna, hai sa ne cunoastem!”
- 1 MP4 pentru cea mai inspirata propunere de nume mascote,
- 1 MP4 pentru cea mai interesanta poveste a mascotelor,
- 3 seturi produse cosmetice bio si 3 seturi machiaj si oglinzi pentru urmatoarele 6 cele mai votate propuneri,
- 7 ecobag-uri “Spune din priviri”.

“Esti cool! Cand ne revedem?”
Lentile de proba acordate primilor 500 de participanti care transmit pe site un formular valid completat. Lentilele vor fi oferite in termen de 30 de zile de la confirmarea prin e-mail si vor putea fi obtinute de la optica partenera in campania “Spune din priviri”, selectata in sectiunea aferenta de pe formular.

“Ce-ai zice de o schimbare?”
Participantii care transmit pe site chestionarul si formularul valid completate, vor putea obtine premiile in termen de 30 de zile de la confirmarea prin e-mail, de la optica partenera in campania “Spune din priviri”, selectata in sectiunea aferenta de pe formular. Premiile constau in lentile de contact si solutii de intretinere.

Acordarea premiilor
Pentru ridicarea premiilor, cadourilor, castigatorii se vor prezenta cu un act de identitate valid la optica selectata in optiunea aferenta de pe formular si a caror lista completa poate fi consultata pe site-ul www.spunedinpriviri.ro, sectiunea “Optici partenere”. Data limita de revendicare a premiilor este de 30 de zile de la data confirmarii prin e-mail sau publicarii listei de castigatori pe site.

Participa acum!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu