luni, 14 septembrie 2009

(Terminat)CONCURS: Fii fabuloasa cu Avon!

Spune-ne, printr-un comentariu la acest articol, ce (sau cine!) te face sa te simti fabuloasa in fiecare zi, sa ai incredere in tine si sa fii o femeie stralucitoare in orice situatie. Descrie-ne cu lux de amanunte cum reusesti sa iti mentii sclipirea si sa urci in fiecare zi cu incredere pe podiumul vietii tale!

Noi te vom aplauda la scena deschisa, in lumina reflectoarelor, iar comentariul cu cele mai multe voturi pozitive (degetul indreptat in sus sau thumbs up) va fi premiat de Avon cu o apa de toaleta Spotlight! Convinge-ti prietenele sa te voteze si poti castiga cea mai noua aroma pentru femei de la Avon: Spotlight – o incantatie senzuala si stralucitoare, cu note de bergamota italiana, tuberoza, petale de frezie, mimoza, vanilie, vetiver si santal.

Suna fabulos, nu-i asa? Iti dorim succes si inspiratie la scris!


Concursul “Fii fabuloasa cu Avon!” se desfasoara in perioada 14-20 septembrie 2009, ora 23:59. Fiecare participanta la concurs trebuie sa completeze o adresa de e-mail valida. Castigatoarea concursului va fi anuntata pe blogul Fabuloasa in fiecare zi, precum si pe e-mail, luni – 21 septembrie 2009. Premiul va fi expediat castigatoarei a doua zi, dupa comunicarea adresei fizice.

Participa acum!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu