luni, 28 septembrie 2009

Castiga acum carti de la Editura Cartea Copiilor

perioada desfasurarii 28 Septembrie 2009 - 18 Octombrie 2009


Bonesimenajere.ro si Editura Cartea Copiilor te ajuta sa completezi colectia de carti a copilului tau cu cateva titluri extrem de interesante:


Balul florilor


Aceasta poveste este un prilej excelent de a-ti invata copilul o lectie noua: acceptarea diferentelor. Autoarea Sigrid Laube prezinta doua lumi care aparent nu au nimic in comun, lumea florilor si lumea legumelor, ce, in final, sfarsesc prin a se armoniza. Afland ca florile organizeaza un bal, carismaticul domn Conopida si domnisoara Morcov se decid sa participe si ei. Desi celelalte legume i-au dezaprobat, considerand ca ar trebui sa stea cu cei de felul lor, acestia pleaca increzatori la petrecere. Cand si-au facut aparitia, prezenta lor a indignat florile. Totusi, domnul Conopida si domnisoara Morcov se simt bine si se dezlantuie pe ringul de dans, impresionandu-i pe toti prin talentul lor. Imediat, aplauzele curg, la fel ca si invitatiile celorlalti la dans.


Winnie, melcusorul cel grabit
Winnie, melcusorul, se trezeste dis-de-dimineata si porneste grabit spre mare cu cosul cu merinde in spinare. Viseaza la un picnic la malul marii insotit de o balaceala buna. Broscoiul, ciocanitoarea, cartita si iedutul se entuziasmeaza de idee si i se alatura rand pe rand. Dar toti ceilalti merg mai repede decat Winnie, care ramane pana la urma singur, necajit ca n-a putut sa tina pasul cu prietenii lui. Povestea cu talc, sustinuta de ilustratii pline de prospetime, ii invata pe cei mici ca graba strica treaba.



Scoala ursilor
La Scoala ursilor sunt 1,2,3,4... in total doisprezece ursi, toti plini de voie buna. Dintre toti, doar al doisprezecelea este fetita: o cheama Jackie. Ea e cea mai mica, dar si cea mai neastamparata. Suna clopotelul. Incepe o noua zi la Scoala ursilor.






Pozna lui Jackie
Astazi este zi de bazar la Scoala ursilor. Ursii sunt nerabdatori sa pregateasca specialitatea lor, delicioasa placinta cu dovleac, si s-o vanda in bazar. Dar Jackie, neastamparata, a cazut peste placinta. Oare cine-o s-o mai cumpere asa turtita?

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu