luni, 14 septembrie 2009

(Terminat)Castiga volumul “Relatii verbale abuzive"



Raspunde corect si poti castiga volumul “Relatii verbale abuzive. Cum sa le recunoasteti si cum sa reactionati” de Patricia Evans, oferit de Editura Meteor Press.

Intrebare: Cum se numeste institutul fondat de Patricia Evans?

Raspunsul se afla pe www.4arte.ro, la sectiunea de Carte!

 Participa acum!!!

Trimite raspunsul corect la adresa de mail contact@4arte.ro , impreuna cu numele si prenumele, adresa completa si numarul de telefon. Castigatorul va fi anuntat in data de 20 septembrie 2009.

REGULAMENT:
- Perioada de desfasurare a concursului este 14-19 septembrie 2009.
- La concurs nu pot participa membrii echipei 4arte si nici rudele de gradul 1 ale acestora
- Concursul se adreseaza persoanelor cu domiciliul stabil in Romania, care au cel putin 14 ani impliniti.
- Premiul va fi acordat unui singur castigator, extras prin tragere la sorti efectuata automat, cu ajutorul calculatorului
- Participantii trebuie sa trimita toate datele cerute mai sus (raspuns corect, nume si prenume, adresa si numar de telefon), o singura data, de pe o singura adresa de mail. Participantii care trimit aceleasi date de contact de pe adrese de mail diferite nu vor fi inscrisi in concurs.
- Datele participantilor nu vor fi folosite decat in scopul anuntarii acestora in cazul in care sunt castigatori. Premiul va fi trimis prin posta la adresa indicata de participantul castigator.
- Raspunsul corect si numele castigatorului vor fi afisate pe aceasta pagina de concurs in data de 20 septembrie. Castigatorul va fi anuntat prin mail la aceeasi data.

MULT SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu