miercuri, 28 octombrie 2009

Castiga 10 premii in bani cu valoare totala de 3000 de euro

La concursul online “E SuperSIMPLU sa faci bani” denumit in continuare concurs, participa persoanele in varsta de peste 18 ani, care intra pe site-ul SuperSimplu , isi construiesc pagina personala, castiga puncte jucand treptat cele trei jocuri de pe pagina si trimit linkul cu pagina lor catre unul sau mai multi prieteni, cu scopul de a-i convinge pe acestia sa intre pe pagina lor personala, astfel castigand mai multe puncte.

Fiecare persoana care participa la concursul online “E SuperSIMPLU sa faci bani” are dreptul sa isi creeze o singura pagina pe website-ul concursului. Nu se iau in considerare mai multe pagini care se dovedesc a fi ale aceleiasi persoane si nu se cumuleaza numarul de vizite de pe acestea.

Pe pagina personala de concurs exista 3 jocuri: ShopLine, ShopShoot, ShopMemory (cu sesiuni limitate de timp, cu cate 10 niveluri de joc fiecare si cu o dificultate a jocului in crestere in functie nivel si de timpul ramas din joc), in care participantii cumuleaza puncte. Cele trei jocuri de pe pagina concursului „E SuperSIMPLU sa faci bani!” sunt interdependente. In plus, punctele se cumuleaza si in functie de cate persoane intra pe pagina personala a fiecarui participant inscris in concurs; la fiecare vizita noua participantul primeste 1000 puncte.

Se mai pot cumula puncte astfel:
* daca participantii aplica online pentru un card Libra Mastercard Simple direct de pe pagina jocului, primesc in plus 20 000 de puncte.
* daca participantii dau un e-mail la marketing@librabank.ro prin care confirma ca si-au facut un card Libra Mastercard Simple, obtinut in urma aplicarii online in cadrul jocului, dupa ce banca verifica aceasta informatie, primesc in plus 40 000 de puncte.
* daca participantii care au card Libra Mastercard Simple, obtinut in urma aplicarii online in cadrul jocului, efectueaza tranzactii la comercianti utilizand acest card, si dau un e-mail la marketing@librabank.ro prin care confirma ca au facut o tranzactie in conditiile mentionate, isi maresc cu 50 % punctajul cumulat pana in acel moment, la fiecare tranzactie efectuata, confirmata si verificata
Toate punctele primite la aceasta categorie se acorda o singura data pe parcursul concursului pentru fiecare participant care indeplineste conditiile de mai sus.

Toate punctele primite prin toate metodele enumerate mai sus, se cumuleaza, se face un clasament (top 10) pe baza caruia primii zece participanti care au strans cele mai multe puncte, castiga premii in bani, conform prezentului regulament.

Conform punctelor cumulate de fiecare participant in parte la concursul online “E SuperSIMPLU sa faci bani”, participantii care vor ocupa primele 10 locuri cu cele mai multe puncte adunate pe pagina lor personala, vor castiga astfel:
Locul 1 – 800 Euro, Locul 2 – 600 Euro, Locul 3 – 400 Euro, Locul 4 – 300 Euro, Locul 5 – 250 Euro, Locul 6 – 200 Euro, Locul 7 – 150 Euro, Locul 8 – 100 Euro, Locul 9 – 100 Euro, Locul 10 -100 Euro

Premiile vor fi virate ca echivalent in lei, la cursul BNR din ziua transferului, pe cardul de debit Libra Mastercard Simple al fiecarui castigator, card ce va fi emis de Libra Bank si va fi scutit de comision de administrare timp de un an de la data emiterii cardului si va beneficia de 0 % comision de retragere la ATM-urile oricarei banci din Romani pe durata de valabilitate a cardului.

Concursul “E SuperSIMPLU sa faci bani” organizat de Libra Bank se va desfasura in perioada 30 septembrie – 15 decembrie 2009.

Inainte de a ajunge sa-ti creezi si tu pagina personala vei fi redirectionat catre pagina mea unde ma vei putea ajuta cu un vot sa obtin 1.000 de extra puncte.In cazul in care nu doresti sa imi dai votul tau sterge doar numele meu din link. Va multumesc pentru intelegere.

Participa acum!!!   sau da-mi un vot AICI


Multa bafta!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu