marți, 13 octombrie 2009

Castiga unul din cele 3 vouchere de 150 ron fiecare oferite de Saora

Cum de unele femei reușesc să arate perfect? Și de ce altele nu reușesc niciodată, chiar dacă sunt îmbrăcate în haine scumpe și după ultima modă? Profesioniștii din lumea modei explică că a fi super-aranjată nu este egal cu a arăta bine și că, folosind un look “uzat” se poate observa stilul și creativitatea fiecărei femei. Însă, în același timp, aceeași specialiști fac topuri cu cele mai bine îmbrăcate femei, acestea din urmă fiind toate celebre și, desigur, îmbrăcate în ținute scumpe, uneori chiar create special pentru ele de designeri celebri… Pe cine să mai crezi? Și până la urma cum să te îmbraci?

Eu zic, fără a avea pretențiile celebrilor stiliști, că stilul este reprezentat la nivel de individ. Stilul înseamnă să vrei să fii deosebită și să poți exprima asta prin îmbrăcăminte, fără a fi neapărat îmbrăcată după ultima modă. De fapt, “a avea stil” înseamnă nu numai să știi să te îmbraci, ci totodată să știi să îți adaptezi îmbrăcămintea cu locul și momentul în care te afli.

Cu toate acestea rămâne o întrebare foarte importantă fără răspuns: cum se pot combina, cu stil, diverse tipuri de îmbrăcăminte: ultramoderne, elegante, provocatoare, naturale, originale și toate cu un buget restrâns?

Site-ul www. saora.ro (și blogul aferent) speră să vă poată fi de folos în a găsi răspuns la aceste întrebări prin ținutele propuse. Mai mult, pentru a putea fi la curent cu toate noutățile noastră vă invităm să vă abonați la newsletter-ul de pe site, iar dacă faceți acest lucru până la data de 30 noiembrie puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 150 ron fiecare, pe data de 1 decembrie urmând să fie anunțați câștigătorii.

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu