miercuri, 14 octombrie 2009

Concurs foto “Cea mai originala mireasa”: castiga unul din cele 13 premii Perwoll

Nunta reprezinta un eveniment important, la care fiecare dintre noi viseaza... in mod diferit! Perceptiile asupra nuntii, rochiei de mireasa si mai ales asupra traditiilor si obiceiurilor practicate s-au modificat din generatie in generatie si mai mult decat atat, difera de la persoana la persoana.

Fie ca deja ai fost mireasa, fie ca te pregatesti sa devii in curand... cu siguranta te-ai intrebat daca sa optezi pentru o nunta conventionala ... sau sa mizezi pe originalitate ?
Rochie alba? Sau cu usoare tente de culoare? Ori poate rosu - bordeaux... sau chiar albastru marin se apropie mai mult de alegrea ta? Cu sau fara traditii si obiceiuri? Hora miresei, turta, gaina, furatul miresei... te incanta? Sau dimpotriva... te sperie? Petrecere specifica? Sau ceva cu totul si cu totul inedit? Locatie clasica? Sau invitatii tai trebuie sa fie practicanti de sporturi extreme?

Raspunzand la aceste intrebari ne vei convinge de originalitatea ta... si in plus vei putea castiga, in functie de cat de bine iti argumentezi raspunsurile, unul din cele 13 premii puse in joc.

Premiile se vor acorda atat in functie de numarul de voturi insumate cat si prin alegerea juriului. Pentru mai multe detalii, vezi regulament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu