vineri, 16 octombrie 2009

Concurs “Buzunarul Anului”


Pas 1: Te inscrii
Pentru a te inscrie la Scoala de bani ai nevoie de un coechipier. Poate fi sotul/sotia ta, un coleg, un prieten sau chiar un vecin, cu conditia ca acesta sa fie de acord.

Pas 2: Admiterea
Raspunzi la toate cele 30 de intrebari de la testul grila pana la data de 29 octombrie 2009.
Toate familiile sau echipele care cumuleaza cel putin la admitere 45 puncte (din 67 posibile) se califica pentru concurs; Echipele vor fi anuntate pe emailul titularului de cont daca s-au calificat sau nu.

Pas 3: Proba 1 – Cheltuielile – data: 2 noiembrie
Consta in doua teste ce trebuie rezolvate integral de fiecare echipa pana la data de 6 noiembrie ora 17,00
Rezultatele la teste vor fi afisate pe site pe data de 13 noiembrie

Pas 3: Proba 2 – Investitiile – data: 16 noiembrie
Consta in doua teste ce trebuie rezolvate integral de fiecare echipa pana la data de 20 noiembrie ora 17,00
Rezultatele la teste vor fi afisate pe site pe data de 27 noiembrie

Pas 4: Premierea
Primele trei locuri vor fi premiate cu multi lei-paralei (RON care iti raman in buzunar): locul I : 21,500 RON, locul II : 12,900 RON, locul III: 8600 RON. In plus, daca echipa ta va cumula cele mai multe voturi, dar nu a castigat unul din premiile amintite mai sus, te vei putea califica pentru premiul de popularitate in valoare de 2,150 RON.

Anunta-ti si prietenii despre acest concurs, pentru ca ei pot vota si pot aduce alti prieteni sau sustinatori, calificandu-se astfel pentru titlul de “cel mai activ sustinator” care vine cu 2,150 RON. Si daca mai stii pe cineva priceput la Lei – Paralei, spune-i ca in fiecare zi (din 26 octombrie pana la 20 noiembrie) la Scoala de Bani se dau Extemporale pentru care premiantii pot castiga premii in valoare totala de 12,000 RON.


Participa acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu