miercuri, 7 octombrie 2009

Castiga 2 vouchere in valoare de 300 lei fiecare oferite de ID Sarrieri

Pielea bronzata pe care ai obtinut-o in vara va fi pusa cel mai bine in evidenta de o lenjerie intima provocatoare care sa ti se potriveasca perfect.


ID Sarrieri ne convinge ca putem avea un look sexi si provocator indiferent de anotimp alegand piese sofisticate de lenjerie ce creaza o silueta eleganta si feminina.

Pentru un rezultat cu adevarat spectaculos, putem asocia si cateva accesorii sic, pretioase, puse in evidenta cu ajutorul cristalelor Swarovski.

Intra pe shop.SARRIERI.ro, alege-ti o lenjerie intima pe care ti-ai dori sa o porti intr-o noapte romantica si spune-ne si noua (printr-un comentariu in pagina concursului) care este aceasta.

Poti castiga unul dintre cele doua vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON pe care il poti folosi pentru a-ti cumpara lenjeria preferata de pe shop.SARRIERI.ro.

Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 7 octombrie – 21 octombrie 2009;

Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu in pagina de concurs cu lenjeria intima pe care au ales-o de pe site-ul shop.SARRIERI.ro;

Premiile constau in doua vouchere in valoare de 300 RON fiecare, pe care le poti folosi pentru a achizitiona orice doresti de la ID Sarrieri;

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs pe data de 21 octombrie si vor primi email de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii. In caz contrar, premiul devine nul;


Participa acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu