miercuri, 7 octombrie 2009

Castiga saptamanal un ceas deşteptător Clocky

În campania noastră pentru un mic dejun sănătos un rol principal îl atribuim rețetelor de mic dejun pe care le veţi regăsi, sau chiar, le veţi introduce chiar voi, pe acest blog.


Credem că printr-o discuţie despre diversitatea micului dejun şi despre cele mai interesante combinaţii de alimente putem readuce interesul pentru cea mai importantă masă a zilei.

Ca să vă putem răsplăti pentru efortul vostru, am pregătit şi un concurs. Vom premia săptămânal, timp de o lună, cea mai votată reţetă a săptămânii, cu cel mai mare număr de voturi, în condițiile în care are și rating mai mare sau egal cu 4 stele.

Pentru a participa, trebuie să ne trimiţi o reţetă de mic dejun, care să conţină cel puţin un produs Tnuva (găseşti lista în pagina dedicată acestora) şi orice alt ingredient sau aliment.

Povesteşte-ne din experienţa ta ce reţete ţi-au plăcut cel mai mult, poţi participa în fiecare săptămâna cu câte reţete vrei (exceptând situaţia în care ai câştigat deja unul din premiile săptămânale).Invită-ţi apoi prietenii să te voteze sau să adauge la rândul lor alte reţete.

Premiul săptămânal este un ceas deşteptător Clocky, ceasul care te poate ajuta să te trezeşti cu o oră mai devreme dimineaţa pentru a-ţi savura pe îndelete micul dejun, preparat după una din reţetele de pe site.



Şi susţine alături de noi ”Campania pentru un mic dejun sănătos”, află aici cum te poţi implica.

Clocky este ceasul care te va trezi în fiecare dimineață la timp pentru a lua micul dejun. La ora la care a fost programat, el sare de pe locul unde a fost așezat și începe să se plimbe prin casă, anunțând trezirea. Nu se oprește până nu te-ai ridicat din pat și l-ai alergat puțin prin cameră, ca să îl faci să nu mai sune. Așa cu siguranță îți va fi mult mai greu să prelungești somnul cu butonul de ”snooze”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu