marți, 6 octombrie 2009

Castiga o geanta hand made Elena

In general nu plecam de acasa fara ea, pentru ca depoziteaza lucrurile fara de care nu putem trai – telefonul mobil, portofelul, eventual un lip gloss, o agenda, poate chiar o carte, un pachet de servetele, si multe alte maruntisuri.


Unii dintre noi, mai cu seama fetele, dezvoltam chiar si obsesii pentru acest accesoriu, avand cel putin la fel de multe cate perechi de pantofi. Ceea ce nu e neaparat rau, pentru ca le putem purta in functie de ocazie, stare de spirit sau vremea de afara.

Vorbim despre genti, dragii mei, si credeti-ma ca inclusiv eu, care nu recunosc nici in ruptul capului ca as avea vreo treaba cu ele, am vreo 5. Iar daca ii adaugam si o esarfa, e nemaipomenit!

Artistul acestei saptamani este Elena, o domnisoara din Iasi, care creeaza cu mult pasiune genti, de toate felurile si pentru toate gusturile.

Ideea i-a venit surorii ei, dar se pare ca prins-o repede pe Elena, astfel ca in scurt timp a devenit mai mult decat un hobby, investind timp, bani, si nu in ultimul rand, suflet!
Tot la sugestia unei persoane apropiate, s-a aplecat si asupra altor accesorii care merg tare bine impreuna cu geanta, si anume esarfe si fulare.

Simple, inflorate, pictate sau cu multe buzunare, gentile Elenei sunt o adevarata incantare pentru ochi, si un motiv de mandrie pentru cel sau cea care o poarta (pentru ca da, si baietii poarta genti, am vazut eu, si nu doar unul!). Cat priveste esarfele si fularele, lucrurile nu sunt deloc diferite. Faceti o vizita blogului Elenei si va veti convinge singuri!

Nu-i asa ca iti doresti si tu o geanta facuta de mainile dibace ale Elenei? Scrie-ne un comentariu legat de pasiunea Elenei si o geanta realizata dupa preferintele tale, asemeni celor gasite pe site-ul ei, poate fi a ta!

La inceputul saptamanii viitoare, Elena va desemna fericitul castigator. De ce sa nu fii chiar tu acela?

Nota: Pentru a participa la concurs este nevoie de un cont trender, iar comentariile sa contina idei, sugestii sau pareri despre gentile create de Elena!

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu