miercuri, 7 octombrie 2009

Castiga un scaun auto Ferrari Teko, pentru grupele de varsta 1,2,3

Punand pe primul loc siguranta celor mici, Ferrari a reuşit sa creeze o colectie de scaune auto pentru copii ce se remarcă prin design-ul deosebit si prin calitatea materialelor folosite, dar nu in ultimul rand prin siguranta si confortul oferite celor mici.


Scaunul Ferrari Teko nu face o exceptie - destinat grupelor de varsta 1,2,3 este ideal pentru copilul tau de la 1 pana la 12 ani.
La varsta de 1 oferindu-i siguranta, datorita centurilor certificate Ece R44/04 si protectiei moale in zona capului, si confort datorita extracaptuselii moale si designului spatarului care obliga la o pozitie perfect verticala a coloanei vertebrale (pentru o dezvoltare sanatoasa).
La varsta de 4,5 ani pana la 12 cand copilul creste si scaunul trebuie inlocuit cu un inaltator, Ferrari Teko este ideal - spatarul este detasabil si poate fi foarte usor transformat in inaltator, scutindu-te de noi cheltuieli.



Povesteste-ne care a fost prima reactie a copilul tau atunci cand l-ai pus prima oara in scaunul auto!iar noi alaturi de Bebetex.ro te premiem!


• Perioada de participare

07 Octombrie - 06 Noiembrie 2009

• Alegerea castigatorilor

Extragerea castigatorilor se va face in data de 06 Noiembrie 2009, la ora 14:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu