sâmbătă, 17 octombrie 2009

Castiga una din cele 6 carti “Alimentatia sugarului si a copilului mic”

Cartea va ofera informatii pas cu pas pentru primii doi ani de viata ai copilului - sfaturi alimentare si date nutritionale care vor continua sa va foloseasca timp de multi ani dupa ce "pruncia" a trecut.


Exista numeroase modalitati de utilizare a acestei carti. Puteti apela la ea cand aveti nevoie de informatii concrete despre cum sa preparati mancarea bebelusului sau despre ce cantitate de fibre are nevoie zilnic copilasul dumneavoastra. Sau puteti citi cartea de la un capat la altul, pentru a afla ce alimente sa-i oferiti copilului, pe masura ce creste. In orice caz, scopul cartii este de a va inspira incredere in abilitatea dumneavoastra de a fi parinte si de a face astfel incat fiecare masa sa va ofere o stare de implinire, atat copilului cat si dumneavoastra.

Elizabeth M. Ward este consultant pe probleme de nutritie si scriitoare din anul 1989, fiind autoare a cinci carti despre sanatate, nutritie si alimente si colaborator la scrierea altor carti. A scris sute de articole pentru reviste precum Parenting, Parents, Fit Pregnancy, Prevention, Child si American Baby.



Povesteste-ne cum preparari mancarea bebelusului, iar noi alaturi Editura All te premiem cu una dintre cele 6 carti oferite ca premii.



• Perioada de participare

16 Octombrie - 16 Noiembrie 2009

• Alegerea castigatorilor

Extragerea castigatorilor se va face in data de 16 Noiembrie 2009, la ora 14:30.

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu