luni, 5 octombrie 2009

Castiga 3 nopti LA BUSTENI PENTRU 2 PERSOANE

Mod de desfasurare: (Atentie! Sunt cateva schimbari in regulament.)
Pana in data de 29.10.2009, cei care doresc sa participe la concurs, vor raspunde la intrebarile puse.
Fiecare raspuns corect va avea cate 1 punct, cu exceptia primului raspuns corect la fiecare intrebare, care va primi 2 puncte.
In anumite zile, neanuntat dinainte, voi pune eu (admin) cate o intrebare mai dificila, si voi indica si cate puncte va avea acea intrebare (maxim 5 puncte sa zicem). Daca are 5 puncte, primul concurent care va raspunde corect va primi 5 puncte, restul cate 1 punct pana se inchide intrebarea.

De luni pana vineri inclusiv se vor putea pune maxim 3 intrebari pe zi, intre orele 10:00 si 16:00.
Se iau in considerare numai raspunsurile la intrebarea curenta, asa ca va rog sa nu mai raspundeti la vreo intrebare trecuta, chiar daca nu a raspuns nimeni la ea.
Intrebarile pot sa fie si cu variante, insa doar o singura varianta este cea corecta.
Inaintea fiecarei intrebari noi, se va preciza raspunsul corect la intrebarea precedenta si se vor afisa rezultatele obtinute de userii care au raspuns la ea, iar in caz de contestatii va rog sa folositi topicul dedicat.
Cel care va acumula punctajul maxim va castiga premiul. In caz de egalitate de puncte se vor pune 3 intrebari "de baraj" si cine raspunde primul si corect de minim 2 ori la aceste intrebari, va castiga.
Castigatorul trebuie sa cumuleze minim 50 puncte.
Un concurent nu poate beneficia de premii la doua concursuri consecutive, insa poate participa la concursuri din placerea de a fi alaturi de noi, si de a acumula bonuspuncte pentru urmatorul concurs.

Orice user inscris pe forum poate participa la concurs, cu conditia de a-si aduce contributia cu minim 1 mesaj la dezvoltarea unor subiecte de pe acest forum pe timpul desfasurarii acestui concurs, excluzand, bineinteles, topicurile legate de concursuri.
Succes!


Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu