luni, 5 octombrie 2009

Castiga o pereche de ghete de fotbal Adidas

Înaintea finalei de la Sevilla, Loţi Boloni, unul dintre cei mai importanţi oameni ai Stelei, nu putea încălţa nici o gheată.. O problemă la tendonul ahilian îl făcea să urle de durere orice ar fi încălţat. Aşa că a hotărît să taie gheta la spate şi să o lege ca să nu o scape.


După doi ani, la Moscova, pe un teren acoperit de gheaţă, steliştii au renunţat la crampoanele obişnuite şi au jucat în pantofi de sport cu talpă plată. Ruşii n-au făcut acelaşi lucru. Au patinat, în vreme ce românii alergau. Au pierdut fără drept de apel: 0-2

Cel mai bun jucător al ediţiei trecute a Champions League, Lionel Messi, a încălţat pentru prima dată, într-un meci oficial, ghetele adidas F50i în finala UEFA Champions League de la Roma (Barcelona – Manchester 2-0). Cu două săptămîni înainte Messi a testat ghetele la antrenamente: “Nu m-am mai simţit niciodată aşa de bine într-o pereche de ghete noi. Ristul subţire are o culoare fantastică şi stil tineresc, îmi dă posibilitatea să joc pe teren la potenţial maxim. Contactul deplin cu mingea este esenţial pentru mine”.

Tehnologia de pionerat şi designul fac din F50i o gheată remarcabilă pentru controlul asupra balonului. Cu greutate redusă, fără a afecta stabilitatea, gheata modulară F50i poate fi personalizată conform preferinţelor, dar şi condiţiilor meteorologice.

În jocul de fotbal, orice detaliu poate face diferenţa. Cu atît mai mult o pereche de încălţări ajustate la condiţiile de joc. Pe vremuri, Mircea Lucescu umbla cu punga de crampoane detaşabile în geantă şi, în funcţie de suprafaţa de joc întîlnită, le schimba. Astăzi, o ghetaă de fotbal adevărată te face să te simţi fotbalist indiferent dacă te cheamă x-ulescu sau Messi. Sigur că nu va juca singură! Sigur că talentul, munca şi ambiţia contribuie evident la obţinerea performanţei sportive. Dar materialul de care te foloseşti ca să performezi te ajută tocmai să nu-ţi năruieşti talentul, munca, ambiţia…Şi chiar să marchezi cu capul, aşa cum a făcut-o Lionel Messi în finala în care a încălţat pentru prima oară aceste ghete.

Din iunie 2009, modelul F50i este susţinut de unii dintre cei mai importanţi fotbalişti.

Concursul durează două săptămîni (5-11 octombrie şi 12-18 octombrie). Pentru fiecare săptămîna de concurs vor fi acordate premiile de mai jos.

Comentează articolul, spune-ţi părerea despre gheata F50i. Cele mai interesante 3 comentarii vor fi premiate la sfirşitul săptămînii.

Numele cîştigătorilor din prima săptămînă va fi publicat pe data de 12 octombrie. Cîştigătorii din cea de a doua săptămînă de concurs vor fi desemnaţi pe 19 octombrie.

Premiile săptămînii:
Locul 1 ghete de fotbal adidas F50i
Locul 2 tricou şi sort adidas
Locul 3 tricou adidas

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu