duminică, 18 octombrie 2009

Castiga saptamanal un premiu constand intr-o chiuveta

Alveus va prezinta noua gama de chiuvete LINE – pentru bucatarii cu imaginatie.

Avem o viata din ce in ce mai agitata si totul se intampla la viteza foarte mare. Petrecem din ce in ce mai putin timp impreuna si de obicei momentele placute alaturi de cei dragi sunt cele petrecute in bucatarie. Acesta e inca un motiv pentru care ne dorim o bucatarie moderna cu spatii flexibile si sofisticate, unde functiile traditionale de gatire, preparare si curatare sa se intrepatrunda.


Noua familie de chiuvete Alveus - LINE aduce solutii inovatoare si folositoare, extinzand aria de folosire a suprafetei dedicate chiuvetei de bucatarie. Noua familie de chiuvete se potriveste perfect in bucatariile moderne, dinamice, unde munca in bucatarie poate deveni o pasiune, un hobby. Dimensionate atat pentru bucatariile din blocurile vechi cat si pentru spatioasele bucatarii din noile constructii, chiuvetele din gama LINE au forma clasica dar si variante pentru corpuri de colt.


Noua gama de chiuvete LINE cu formele sale minimaliste aduce o nota de eleganta in interiorul bucatariei. Elementul de baza al chiuvetelor este o linie care reprezinta miscarea apei si contureaza o zona care serveste la spalat, scurgere si uscare. Chiuvetele LINE sunt produse cu ajutorul tehnologiei moderne si sunt facute din material de cea mai buna calitate, rezistente la cele mai solicitante sarcini in bucatarie.



Acum gatitul devine o joaca de copil si nu vei avea de curatat decat suprafata chiuvetei – noul tau front de lucru. Totul e la indemana. Vei avea mai mult loc pentru ca cei dragi sa te ajute in bucatarie, sa participe la acest ritual zilnic care ne uneste.

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu