miercuri, 14 octombrie 2009

Castiga un set Spa pentru pisica ta

Se spune că pisicuțele au nouă vieți și atunci când trec printr-o experiență urâtă și scapă tefere, își pierd o viață. Pisica dumneavoastră câte vieți mai are? Povestiți-ne despre experiențele neplăcute pe care le-a avut și câștigați pentru ea un Spa pentru pisici, cu ajutorul căruia să se relaxeze și să uite de amintirile neplăcute.


Povestirea se poate adăuga pe această pagină sau se poate trimite prin mail la adresa articole.povestiri@e-pets.ro, specificând în ambele cazuri că acea povestire este pentru concurs (imaginile se pot trimite prin mail la adresa articole.povestiri@e-pets.ro).

Aceste povestiri vor fi aprobate, sau nu, de administratorii site-ului e-pets.ro şi vor fi publicate în secţiunea Povestiri.

Până la data de 3 decembrie 2009 un juriu va alege cea mai frumoasă şi mai interesantă povestire şi e-pets.ro va premia participantul care a adăugat-o cu un Spa care le oferă pisicuțelor toată atenția pe care o merită: masaj, presopunctură, periere dar și posibilitatea de întărire a gingiilor și curățare a tartrului.



Valoarea premiului este de 75 Lei. Premiul va fi livrat câştigătorului concursului prin curierat, Poşta Română sau înmânat personal, în funcţie de adresa de livrare.

Participa acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu