marți, 13 octombrie 2009

Castiga unul din cele 3 tablouri personalizate

Participa la discutiile din cadrul acestui topic, in perioada 8-22 octombrie si poti castiga:


locul 1 - 2 tablouri dimensiunea 50cm x 70cm
locul 2 - 1 tablou 50 cm x 70 cm
locul 3 - 1 tablou 30 cm x 40cm

 

Castigatorii isi vor alege tablourile de pe site-ul www.tablouri-tapet.ro sau vor trimite poze cu familia sau copiii si li se vor face tablouri personalizate.

In acest topic ne propunem sa discutam despre arta ca forma de exprimare, despre aptitudinile si talentele micutilor, care descoperite la timp pot fi valorificate astfel incat sa se transforme din placere si joaca in performanta.

Astfel, in momentul in care parintii, educatoarele si profesorii observa ca micutii au astfel de talente ascunse, trebuie sa ii stimuleze si sa ii incurajeze pe micuti sa isi dezvoalte aceste aptitudini. Haideti sa discutam in acest topic despre “capodoperele de arta” ale micutilor vostri – picturi, desene, modelaj sau alte lucrari realizate de ei la gradiniata sau la scoala sub indrumarea parintilor sau educatorilor si profesorilor.

Povestiti-ne despre talentele micutilor vostri, despre inclinatiile lor artistice sau hobby-urile pe care le practica. Asteptam parerile voastre cu privire la tema de discutie propusa, precum si poze cu lucrarile realizate de micutii vostri.

Vor fi premiati cei mai activi participanti din forum, care vor posta cele mai originale sau interesante comentarii, sugestii si lucrari ale copiilor.

Participa acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu