marți, 13 octombrie 2009

Castiga sedinte de infrumusetare, reintinerire, subtiere si bronzare

Doamnelor, va invitam la un nou concurs in care, impreuna cu Keiko SlimSpa va oferim premii superbe constand in sedinte de infrumusetare, reintinerire, subtiere si bronzare, intr-un cuvant va rasplatim eforturile de a va mentine sanatoase si in forma cu Dietetik oferindu-va un plus de frumusete!





Keiko SlimSpa impreuna cu Dietetik.ro le ofera doamnelor rasplata meritata pentru eforturile pe care le fac. Interesul pentru viata sanatoasa si frumusete se premiaza la Dietetik, asa ca iata ce avem pentru voi:

Timp de patru saptamanai vom acorda saptamanal cate un premiu constand in:



1 sedinta radiofrecventa – cea mai eficienta terapie pentru tratarea lipsei de fermitate a pielii; are aplicatii atat faciale cat si corporale, actionand ca un corset ce actioneaza prin contractia imediata a fibrei de collagen si stimularea producerii de fibre elastice, producand un efect instant + 1 sedinta de vacuum endermologic cu Dermocell – inamicul nr 1 impotriva celulitei



1 sedinta liposuctie virtuala prin cavitatie cu Ultralipo – cea mai eficienta metoda de slabire localizata, in urma unei singure sedinte se pierd aprx 4 cm + 1 sedinta bronzare organica – cea mai noua si mai sanatoasa modalitate de bronzare.





La safrsitul concursului, o alta norocoasa va castiga marele premiu!


 Un pachet de slabire & infrumusetare in valoare de 500 lei.


Ceea ce trebuie sa faceti este:


1. Sa creati un cont Dietetik (daca nu aveti deja) si sa va logati
2. Logati fiind sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti ce stiti si ce parere aveti despre tratamentele oferite ca premiu. Cele mai interesante comentarii vor castiga.



Puteti afla mai multe despre aceste proceduri vizitand Keiko.ro sau in sectiunea noastra Infrumusetare.

Participa acum! 

Mult succes!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu