marți, 6 octombrie 2009

Castiga 5 pachete a cate 10 carti din colectia Exersez (carti pentru clasele I-III)

In prag de toamna, editura Gamava prezinta colectia Exersez! Aceasta cuprinde 13 carti: de matematica, limba romana, limba engleza si scriere pentru prescolari si scolari in clasele I-IV.

Concepute incat sa ofere suport de lucru in fiecare zi timp de 6 saptamani, titlurile colectiei Exersez! propun o serie de exercitii ce vor consolida cunostintele acumulate de copil la scoala. Cresterea graduala a nivelului de dificultate contribuie la mentinerea unui ritm constant de lucru. Coperta 4 devine o diploma personalizata care poate fi oferita copilului ce a rezolvat cu succes exercitiile.

Propunem prescolarilor colectiile "Jocuri si exercitii", "Cartea de colorat de 80 de pagini" si cartea "Pot sa merg la scoala?". Scolarii vor gasi atractive colectiile "Invat sa citesc!" nivelul 1 si 2, precum si "Literatura pentru scolari" si "Recorduri Imbatabile".

O carte deosebita, "Arta pentru copii", premiata la Salonul International de Carte Romaneasca 2009 isi propune sa imbogateasca cultura generala a copiilor si sa le dezvolte creativitatea artistica



Raspunde la intrebarea din concurs, iar noi, alaturi de Editura Gama te premiem cu 5 pachete a cate 10 carti din colectia Exersez (carti pentru clasele I-III).
• Perioada de participare

05 Octombrie - 04 Noiembrie 2009

• Alegerea castigatorilor

Extragerea castigatorilor se va face in data de 04 Noiembrie 2009, la ora 14:30.

• Regulament general

Nota: Participarea la concurs presupune ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul concursurilor.

• Premii

5 pachete a cate 10 carti din colectia Exersez (carti pentru clasele I-III) Colectia Exersez.

Participa acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu